fbpx
Bygglet / Om oss

Bygglet gjør livet enklere for alle håndverksbedrifter

Bygglet er basert på en veldig enkel idé: det skal ikke være et prosjekt å administrere prosjekter. Bedrifter innen bygg og anlegg, uansett om det er maling, konstruksjon eller installasjon og service, bør få lov til å engasjere seg i det de er gode på og brenner for. Derfor har vi utviklet Bygglet til å være markedets mest fleksible prosjektverktøy der du kan samle alt på ett sted og dermed spare både penger og tid, som du kan bruke på din kjernevirksomhet.

Les mer
Raskere ikon

Raskere

Vi setter alltid kundene våre først, og dette betyr blant annet at vi er raske i svingene og responderer på dine ønsker.

Hyggeligere ikon

Hyggeligere

Vi tror på å gjøre det lille ekstra for våre kunder, og vi jobber hardt for å finne de beste løsningene for hvert selskap. Vi ønsker også å være en anstendig arbeidsgiver som tar seg av teamet vårt.

Enklere ikon

Enklere

Den enkleste løsningen er ofte den beste, og dette gjelder alt vi gjør, fra Bygglet som verktøy til Bygglet som selskap. Vi prøver alltid å være enkle, selv om det ikke alltid er det enkleste.

Vi vokser med dere!

Å hjelpe kundene våre med å lykkes gir oss stabil vekst. Bygglet har gått fra 3 til nærmere 40 ansatte og 62 millioner SEK i omsetning på få år. Da Financial Times listet de 30 sterkeste selskapene i Norden, var vi på listen. Og i tre år på rad har Dagens Industri utnevnt oss til Gazell, altså et virkelig lønnsomt selskap som vokser raskt.

Og alt dette takket være at våre kunder anbefaler oss til sine kolleger i bransjen – år etter år!

Jeg vil vite mer!

Fakta om Bygglet

Grunnlagt: 2010
Eiere: Valedo og er en del av Cordel Norden
VD: Hanna Konyi
Antall ansatte: 39
Hovedkontor: Göteborg

Utmerkelser

Du finner oss også her

Vær med på å gjøre Bygglet sterkere.

Vi leter alltid etter nytt talent som utfordrer oss og gjør oss bedre, for kundenes skyld. For å være en del av teamet vårt, bør du være en drevet, upretensiøs person som alltid leter etter den beste løsningen. Som arbeidsgiver lover vi i Bygglet en kultur med høyt tak og muligheten til å vokse i raskt tempo.

Høres dette ut som noe for deg?

Send oss en søknad